Cikkek

Ahogy azt már a TIGI humán szépségápolási vonalától is megszokhattad, ezek a termékek nem éppen mindennapos csomagolásba öltöztetve kerülnek a polcokra. Élénk színekből, vidám, kreatív, formabontó megoldásokból itt sincs hiány. És azok az illatok! Szerinted eszébe jutott akármelyik brand képviselőjének is áfonyás muffin, vagy ázsiai körte illatú sampont, spray-t gyártani? Persze, hogy nem! Ez is csak egy apróság a sok közül, ami különlegessé teszi a márka termékeit, és eléri, hogy élesen kitűnjön a konkurens termékek sorából.


Meggyőződésem szerint a Pet HeadTM az első olyan kutyaápoló termékeket gyártó márka, amelyik a szükségszerű funkcionalitáson túl „emberszámba” veszi az ebeket, és arra is különleges hangsúlyt fektet, hogy az embereknek ma már automatikusan kijáró extra terméktulajdonságokat a kutyaápolási termékekhez is ugyanúgy hozzárendelje.

Ezeknek a többlet hasznosságoknak, valamint annak is köszönhetően, hogy a termékek egytől egyig kiváló minőségűek, és maradéktalanul betöltik azt a funkciót, amire kifejlesztették őket, a Pet HeadTM rohamléptekkel kezd betörni a kutyaszalonokba is. A kutyakozmetikusok egyszerűen imádnak ezekkel a termékekkel dolgozni. Nekik köszönhetjük például azt az információt, hogy a kutyák bundájának színét, illetve többszínű ebek foltjainak kontrasztját egyik márka terméke sem hozza ki annyira látványosan, mint a Pet HeadTM So Spoiled névre keresztelt kondicionálója.


Szóval, ha Te is gondoskodó mami szeretnél lenni, akkor ezentúl ápold kedvenc négylábúd bundáját professzionális TIGI samponokkal és balzsamokkal. A lehetséges összes bőr-, és szőrproblémára, típusra fejlesztettek ki ápolókat, hiszen ez így kerek. A dezodoráló samponnak köszönhetően egészen új értelmet nyer a „kutyaszag” fogalma, kedvenced jelenlétéről ezek után egy kellemes illatfantázia felhője fog árulkodni. Különös gondot fordítottak a készítők a nagyon érzékeny bőrű ebek ápolására is, megalkotva ezzel a termékcsalád hipoallergén tagját. A szüntelenül vakaródzó kutyusok is fellélegezhetnek, hiszen a száraz, kirepedezett bőrre is van enyhülést hozó megoldás. A problémás szőrűeknek is van okuk a gondtalan cirógattatásra, ugyanis a Pet HeadTM gubancolódást gátló készítményével könnyedén eltüntetheted az ebadta csomókat. Izgága szőrpamacsok számára pedig ideális megoldás a gyorsan kiöblíthető sampon.

Az ápolószereken túl nem mehetünk el szó nélkül az ékszerek, kiegészítők mellett sem. A strasszkőtől kezdve a flittereken át a skótkockáig minden megtalálható, ami egyedi megjelenést kölcsönöz a mai világ trendkövető gazdikkal megáldott ebeinek. A megannyi trendi kiegészítő közül biztos megtalálod a napszakhoz, hangulatodhoz megfelelőt: találsz kínálatunkban strasszos, flitteres csatokat, hajgumit, egyedi kivitelezésű, strasszos medált, színes, mintás nyakörvet, pórázt.

 

 A legforróbb termékújdonságok pedig minden képzeletet felülmúlnak. Ezentúl a hétköznapok szürkeségét egy jól eltalált árnyalattal törheted meg a színes formázókrémeknek köszönhetően. Ezek egy alaposabb átfésüléssel, vagy vízzel könnyedén eltüntethetők a bundából, így semmiképpen sem jelent hosszú távú elköteleződést a lila, rózsaszín, zöld vagy éppen kék formázó használata.

A teljesség kedvéért már kefék és fésűk is kaphatók 6-féle dizájnban a különböző bundatípusoknak megfeleltetve. Így válik igazán teljessé és professzionálissá a termékcsalád.

Ezekkel a termékekkel igazán kihozhatod kedvencedből a maximumot! Élj az önkifejezés ezen új eszközeivel, és tűnj ki a tömegből! A Pet HeadTM trendi, egyedi termékeinek köszönhetően minden kutyus igazán egyedi megjelenéssel büszkélkedhet! Meglátod, kedvenced lelkes ugrándozással és farkcsóválással fogja meghálálni törődésed!


Keress minket bátran!
 

www.petheadshop.hu
ugyfelszolgalat@petheadshop.hu
06 70 619 6395

 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni.
 
Ossza meg ismerőseivel:
Ha kérdése lenne kedvencével kapcsolatban, szakértő állatorvosaink készséggel állnak rendelkezésére.
Mit szeretnél legjobban még látni az oldalon?
Állatos olvasnivalókat
Üzenőfalat
Szépségversenyt
Linkgyűjteményt
állat apróhirdetés
Születésnapos állatok
Legtöbben kedvencnek jelölték
Legjobb értékelést kaptak
Legújabb jutalmazások
Gombolyag   Alvin 2018.09.22. 16:24
Simogatás   Alvin 2018.09.22. 16:24
Simogatás   Babacica 2017.11.25. 23:22
Simogatás   Izabelle Donterto [Izi] 2017.09.17. 14:38
Csont   Kira 2017.08.08. 11:49
Simogatás   Kira 2017.08.08. 11:49
Csont   Nina 2017.08.08. 11:36
Simogatás   Nina 2017.08.08. 11:36
Csont   Vinnie 2017.08.08. 11:34
Simogatás   Vinnie 2017.08.08. 11:34