Cikkek

« 1 2 »

 A hűség az ember esetében is az egyik legfontosabb erény, a kutyáknál pedig mindennél előbbre valóbb: a négylábú, ha megtalálta „élete gazdáját”, örökké hűséges lesz hozzá. Nem hagyja el, nem szökik meg tőle, mindig várni fogja: kutyahűséggel.

 


Az MTA-ELTE Összehasonlító Etológiai Kutatócsoportja megállapította: létezik a kutyák esetében is féltékenység, amely akkor hág csúcsára, ha a gazda egy vadidegen kutyával kezd foglalkozni.


Idén a svájci Wichtrach adott otthont a fiatal kutyabarátok egyik legnagyobb seregszemléjének, az Agility Junior Európa Open Bajnokságnak (JEO). A magyar kutyusok és gazdáik remekeltek.

 


Karambolos autók és kutyák foglalták el szombat délután az Lánchídhoz vezető Alagutat, ahol Munduczó Kornél Fehér Isten című filmjének egyik akciójelenetét rögzítették. A forgatáson, amelyen Andy Vajna is megjelent, a rendező a készülő filmről elmondta: "nagyon másmilyen ez a film, de azért nem tudok kifordulni magamból".

 


2013. május 15-től május 19-ig a Hungexpo területén.
 


Az egyik legnagyobb vihart kavaró posztom egy közösségi oldalon az volt, hogy a születendő gyermek miatt meg kell szabadulnom a család cicájától.

 

 
Proplan Csivava Majális 2012
Dátum: május 19., 12:00
Helyszín: Óbudai Kutyakiképző Iskola,
Budapest, III. kerület, Királyok útja vége

 London - Egyre népszerűbbek a csúf ebek. Egyre népszerűbbek a csúf ebek, tenyésztésük a többszörösére nőtt az utóbbi évtizedben Nagy-Britanniában.


Budapest - A Magyar Önkormányzatok Szövetsége (MÖSZ) és a Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesülete (MEOE) azt javasolja az önkormányzatoknak, hogy ne vessék ki az ebadót, mivel a törvény ebben a formájában a felelős állattartókat bünteti.


Állati élmények várják a Budapesti Állatkert látogató- közönségét 2011. október 2. és 9. között. A vasárnaptól vasárnapig tartó rendezvény apropója az október 4-én esedékes Állatok Világnapja, mely jeles naphoz kapcsolódóan az Állatkert minden évben színes eseményekkel várja az érdeklődőket.

 Idén is megrendezzük immár hagyomásnyos Állatközelben rendezvényünket.


Mégsem különbözik a kutyák és a macskák ivási technikája, jóllehet eddig azt hitték a kutatók, hogy teljesen más "fizikai" megoldást használnak.Állatvédelmi és ifjúsági nap!
"Ráckeve Szépe" kutyaszépségverseny
keverék és fajtatiszta kutyák részére.
2011. június 4. szombat
Bemutatjuk Larry-t, az angol miniszterelnök cuki házi kedvencét!
Mit tartalmazhatnak az állateledel gyártók különféle termékeinek cimkéi?

Jó ha tudja, hasznos információk.A kedvenceink, mivel beszélni nem tudnak, ha fáj vagy nincs rendben valami náluk, akkor azt csak látható tünetekkel vagy viselkedésbeli változásokkal tudják jelezni felénk.Megkezdődik a héten az ebek idei kötelező oltása Nyíregyházán.Nem kétséges, hogy ha a kutyák beszélni tudnának, a legtöbb gazdi bizony nagy bajban lenne.Az, hogy az állatok közelsége pozitív hatással van ránk, emberekre, már igen régen bizonyított tény. Kísérletek, megfigyelések sokasága támasztja alá ezt, leírva sok-sok olyan történetet, melyben főszereplők az állatok…


Támogass minket és megajándéko- zunk! Megjelent a Futrinka Egyesület 2011-es határidőnaplója. Az Egyesület tagjai a magyar vizslák, tacskók és német dogok hivatalos fajtamentői.

« 1 2 »
 
Ha kérdése lenne kedvencével kapcsolatban, szakértő állatorvosaink készséggel állnak rendelkezésére.
Mit szeretnél legjobban még látni az oldalon?
Állatos olvasnivalókat
Üzenőfalat
Szépségversenyt
Linkgyűjteményt
Születésnapos állatok
Legtöbben kedvencnek jelölték
Legjobb értékelést kaptak
Legújabb jutalmazások
Simogatás   Goldenhill's Carbon [Guszti] 2021.04.15. 09:07
Simogatás   Csézy 2020.06.28. 13:23
Simogatás   Alvin 2019.06.19. 11:45
Gombolyag   Alvin 2019.06.19. 11:45
Gombolyag   Alvin 2018.09.22. 16:24
Simogatás   Alvin 2018.09.22. 16:24
Simogatás   Babacica 2017.11.25. 23:22
Simogatás   Izabelle Donterto [Izi] 2017.09.17. 14:38
Csont   Kira 2017.08.08. 11:49
Simogatás   Kira 2017.08.08. 11:49